Have fun diving BAli with Joe's Gone Diving
Get more out of your diving
with Joe's Gone Diving
PADi 5 star IDC Center in Bali
Best Coral reefs in Bali
Daily Dive Trips across the Island
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
And many more
From beginner to PADi instructor ebeything is possible with Joe's Gone Diving
PADI Courses available from Start to Pro
PADI 5 star IDC Center in Bali
Discover Scuba Diving
Open Water Diver
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructor
Sustainable diving with with Joe's Gone Diving and it's partners
Sustainable Diving
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill BAli Water Station
  Project Aware World Record Holder
Take your PADI Open Water Course in Bali
Become a Pro with Joe in Paradise
Dive Master
Dive Instructor
MSDT
Staff Instructor
Joe's Gone Diving Bali A PADI 5 star IDC center
javascript

Joe's News, news about scuba diving in Bali

Check out the latest Bali dive news, offers and information about Joe’s Gone Diving. Please see a complete overview below for all our news items.


Oktober Special: PADI Advanced cursus en Nitrox cursus met korting

05 10 17 - 13:01

Volg de PADI Advanced Open Water cursus in oktober bij Joe's Gone Diving en combineer het met de PADI Enriched Air Nitrox Specialty voor slechts IDR1,340,000 extra (ongeveer 85 euro).

De PADI Advanced Open Water cursus bestaat uit 5 adventureduiken. De diepduik en navigatieduik zijn verplicht, voor de andere 3 kun je kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden. Deze maand kun je ook kiezen voor de enrichted air adventureduik en voor een sterk gereduceerd tarief meteen voor de PADI Enriched Air Specialty gebrevetteerd worden. Zou je de PADI Enriched Air Nitrox Specialty los boeken, dan kost het IDR2.144.000, een behoorlijke besparing dus.

Je ontvangt na het afronden van beide cursussen twee brevetten. Een voor je advanced brevet en een voor je nitrox brevet.

Voor de andere twee adventureduiken raden we aan om voor Peak Performance Buoyancy en Fish ID of Underwater Naturalist te kiezen. Tijdens de Peak Performance Buoyancy adventureduik werk je aan een betere controle over je drijfvermogen. Je leert om je drijfvermogen zoveel mogelijk met je ademhaling te regelen. De Fish ID en Underwater Naturalist adventureduiken kun je het beste omschrijven als een speurtocht onder water op zoek naar visleven. Je leert vissen herkennen, wat je duiken des te leuker maakt.

Met de Enriched Air Nitrox specialty leer je om met een andere gasmix te duiken met een hoger zuurstofpercentage. Zoals je wellicht nog van je PADI Open Water cursus weet, is de hoeveelheid stikstof die je lichaam opneemt bepalend voor hoe lang je onder water kunt blijven. Door een hogere hoeveelheid zuurstof in je mix te hebben en dus een lagere hoeveelheid stikstof, kun je langer duiken. Dat is vooral handig als je meerdere dagen duikt of meerdere duiken op een dag maakt. Daarom duiken op bijna al onze duiktrips, al onze instructeurs en duikgidsen op nitrox. Met nitrox kun je overigens niet dieper duiken zoals wel vaker gezegd wordt.

Wil je meer weten over de PADI nitrox en de PADI advanced cursus op Bali, neem dan contact met ons op voor meer informatie.
  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube