Have fun diving BAli with Joe's Gone Diving
Get more out of your diving
with Joe's Gone Diving
PADi 5 star IDC Center in Bali
Best Coral reefs in Bali
Daily Dive Trips across the Island
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
And many more
From beginner to PADi instructor ebeything is possible with Joe's Gone Diving
PADI Courses available from Start to Pro
PADI 5 star IDC Center in Bali
Discover Scuba Diving
Open Water Diver
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructor
Sustainable diving with with Joe's Gone Diving and it's partners
Sustainable Diving
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill BAli Water Station
  Project Aware World Record Holder
Take your PADI Open Water Course in Bali
Become a Pro with Joe in Paradise
Dive Master
Dive Instructor
MSDT
Staff Instructor
Joe's Gone Diving Bali A PADI 5 star IDC center
javascript

Joe's News, news about scuba diving in Bali

Check out the latest Bali dive news, offers and information about Joe’s Gone Diving. Please see a complete overview below for all our news items.


Je laatste duik lang geleden? Boek je duik refresher in het zwembad.

07 11 17 - 14:15 Gebruikte Tags: , , , ,

Is het inmiddels al weer enige tijd geleden sinds je voor het laatst gedoken hebt en zijn je duikvaardigheden wat roestig? Fris dan je vaardigheden in een halve middag op met onze duik-refresher in het zwembad bij Joe's Gone Diving op Bali.

Niet iedereen duikt regelmatig, soms zit er een behoorlijke tijd tussen duiken in. Wellicht heb je nooit meer gedoken na het behalen van je open water duikbrevet. De belangrijkste duikregels vergeet je dan gemakkelijk en vaak weet je ook niet meer hoe al het duikmateriaal precies werkt. Hoewel we vanzelfsprekend graag op de duikstek een aantal zaken aan je uitleggen als het wat langer geleden is, betekent het over het algemeen dat je tijdens je eerste duik vooral bezig bent met het vinden van je draai en niet optimaal van je duik kan genieten. Een opfriscursus in het zwembad van een paar uur kan een groot verschil maken. Je bent dan goed voorbereid en kan weer comfortabel gaan duiken.

Onze duik-opfriscursus (ook wel scuba review genoemd) begint met een korte kennistoets om je theoriekennis te testen. De PADI duikinstructeur loopt met je door alle antwoorden heen en legt uit waar nodig, zodat alles weer duidelijk is. Je instructeur zal je vragen welke duikvaardigheden je het meest uitdagend vond tijdens je opleiding zodat hij/zij weet welke duikvaardigheden wat extra aandacht nodig hebben.

Na het afronden van de test, nemen we het duikmateriaal met je door en oefenen we met het opzetten van je duikset. Eenmaal in het zwembad, herhaalt de PADI Instructeur alle belangrijke vaardigheden uit de PADI Open Water cursus met je. 

De duik-opfriscursus neemt een paar uur in beslag en kan op de meeste middagen na half 4 gevolgd worden. Soms kun je al eerder bij ons terecht. Er zullen maximaal 4 duikers in je groepje zitten, vaak heb je een duikinstructeur voor je zelf.

Onze klanten hebben over het algemeen veel meer zelfvertrouwen na het volgen van de opfriscursus en zijn goed voorbereid op hun duiken in de zee. Je hoeft geen PADI Open Water brevet te hebben om de opfriscursus te volgen, als je een duikbrevet van een andere trainingsorganisatie hebt is dat geen probleem. 

Klaar om opgefrist te worden? Neem dan contact met ons op om je duik-opfriscursus bij Joe's Gone Diving op Bali in te plannen.
  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube